Za sve porudžbine preko 4.000 din poštarina je besplatna!
Naručite telefonom: 013/834-598
Uslovi korišćenja

Navedena pravila i uslovi koji su ovde navedeni važe za sve posetioce i korisnike Kids Land prodavnice (www.kidsland.co.rs) i internet sajta na navedenoj adresi.
Korišćenjem sajta saglasni ste i prihvatate navedena pravila i uslove korišćenja koji mogu biti ažurirani bez prethodne najave i obaveštenja, stoga vam preporučujemo da ih povremeno pogledate.

Sadržaj internet sajta i autorska prava
Slažete se da nećete umnožavati, distribuirati, prodavati, trgovati ili koristiti za bilo koje komercijalne svrhe sadržaj ovog internet sajta.
Uverite se da ste pre slanja vaše porudžbine proverili specifikacije i kompatibilnost proizvoda sa vašim potrebama, u smislu kapaciteta, veličina, dimenzija i sl.

Administratori Kids Land prodavince (www.kidsland.co.rs) konstantno rade na održavanju sajta i prikazivanju tačnih informacija, ali i pored toga zadržavamo pravo na bilo kakvu grešku. Sajt ne garantuje da je opis proizvoda, cena ili bilo koji drugi sadržaj tačan, kompletan, pouzdan, trenutan ili bez grešaka. Takođe napominjemo da su fotografije obezbeđene isključivo u informativne svrhe i da one mogu da prikažu i artikle koje nisu uključeni u ponuđenu cenu.

Zbog velikog broja artikala je nemoguće konstanto pratiti lager tako da morate da budete svesni da postoji mogućnost da naručeni proizvod trenutno ili permanento nemamo u ponudi, iz istog razloga Vas savetujemo da telefonom proverite dostupnost određenog artikla u slučaju da želite lično da dođete u naš maloprodajni objekat i da kupite određeni proizvod.

Vaš korisnički nalog
Korišćenje našeg internet sajta ili nekih njegovih delova zahteva da se registrujete, odnosno da otvorite vaš korisnički nalog. Ako koristite naš internet sajt odgovorni ste za održavanje poverljivosti vašeg korisničkog naloga i lozinke na vašem kompjuteru, a samim tim se slažete da prihvatate odgovornost za sve aktivnosti koje se dešavaju pod vašim korisničkim nalogom i lozinkom.

Ako sumnjate u bezbednost vašeg korisničkog naloga, odnosno lozinke molimo vas da što pre obavestite administratora sajta slanjem poruke na email adresu kidsland.ivan.vrsac@gmail.com. Kids Land prodavnica (www.kidsland.co.rs) nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu neovlašćenim korišćenjem vašeg korisničkog naloga.

Ogarničena odgovornost
Internet sajt i kompanija koja posluje na sajtu (sztr Kids Land) ni u kom slučaju neće snositi odgovornost za direktnu, indirektnu, slučajnu ili namernu štetu nanetu korišćenjem ovog internet sajta ili nekog drugog internet sajta koji je povezan sa internet sajtom naše kompanije. Takođe ne snosimo odgovornost za izgubljeni profit, prihod, troškove zamene, troškove poslovnih prekida i gubitka podataka ili bilo koje druge štete nastale usleg korišćenja informacija sa našeg internet sajta.

Dostupnost internet sajta
Kids Land prodavnica (www.kidsland.co.rs) zadržava pravo da ugasi, promeni, suspenduje, privremeno ili trajno prekine sa održavanjem bilo kog dela internet sajta, uključujući dostupnost bilo kojih karakteristika, usluga u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Takođe se slažete da Kids Land prodavnica (www.kidsland.co.rs) nije odgovorna prema Vama ili bilo kome drugom za bilo kakvu izmenu, suspenziju i obustavu internet sajta ili bilo kog njegovog dela.

Ako imate dodatna pitanja o našim uslovima korišćenja molimo Vas da nas kontaktirate putem elektronske pošte na

kidsland.ivan.vrsac@gmail.com

Podaci o trgovcu
Pun naziv pravnog subjekta: Samostalno zanatska trgovinska radnja, Kids Land Vršac
Skraćeno poslovno ime: Kids Land sztr Vršac
Poštanska adresa: Trg Pobede 5, 26300 Vršac
Delatnos i šifra delatnosti: 4778 - Ostala trgovina na malo novim proizvodima u specijalizovanim prodavnicama
Matični broj: 57244003
Poreski broj (PIB):104106150
Web adressa: www.kidsland.co.rs
Kontakt telefon: 013/834-598
Kontakt email: kidsland.ivan.vrsac@gmail.com